Bel direct 0413-478201

Historie

Eind jaren 50 is Boomkwekerij  Vullings, onder leiding van de  toenmalige eigenaar Willem Vullings, in Liempde begonnen met het kweken van populieren en wilgen. Omstreeks 1970 werd het bedrijf overgenomen door zoon Jan Vullings, die zich voornamelijk op bos- en haagplantsoen richtte. 
Nadat Jan Vullings in 1977, op 31 jarige leeftijd, plotseling is overleden heeft zijn vrouw Erna met veel toewijding de keuze gemaakt om de kwekerij voort te zetten.
 
Erna had een grote passie voor het veredelen, vermeerderen en doorkweken van bomen. Deze passie heeft in korte tijd gezorgd voor een grote omschakeling in de kwekerij. In het begin nog met opkweek van eigen plantgoed en later alleen met het doorkweken van bomen.
 
In 1984 trouwde Erna met Jan Kuppens en kreeg de kwekerij de naam Boomkwekerij Kuppens. De toenmalige bedrijfslocatie in Liempde bood geen perspectief voor uitbreiding waardoor de kwekerij in 1989 werd voorgezet aan de Hulst in Sint-Oedenrode.

Gevestigd op de nieuwe locatie kwam er meer verdieping in het assortiment en ontstond er een actieve zoektocht naar nieuwe soorten.
Inmiddels runde Erna haar kwekerij samen met haar zoon Wim Vullings.
 

In april 2016 is Erna Kuppens plotseling overleden. In opvolging van Erna zet Wim Vullings met dezelfde passie en gedrevenheid het bedrijf nu voort.
Wim heeft per 1 september 2018 de bedrijfsnaam teruggebracht naar zijn originele naam; Boomkwekerij Vullings.