Bel direct 0413-478201

Over ons

Sterk in 4 x verplant

Door het extra verplanten van onze bomen zorgen we voor een sterke en weerbare boom.
Elke boom in onze kwekerij is minimaal 3 keer verplant. Maar een groot gedeelte van onze bomen is 4 tot 5 keer verplant, hierdoor ontstaat een compact wortelgestel. Dit garandeert een optimaal doorgroei resultaat.
Door middel van het hanteren van deze formule zijn wij tevens in staat bomen te leveren tot ongeveer 50cm omtrek, zonder daarbij aangroei resultaat te verliezen.

Breed sortiment

In de loop der jaren is onze passie voor diversiteit in boomsoorten uitgegroeid tot een uitzonderlijk assortiment met ongeveer 60 soorten en 300 variëteiten. Onze kwekerij heeft hierdoor voor iedere plek een passende boom.

Duurzaam geteeld

Met het oog op de toekomst kiezen we bewust voor een duurzame teeltwijze. Hierdoor garanderen wij dat het milieu zo min mogelijk belast wordt en creëren onze bomen op een natuurlijke wijze een weerstand tegen natuurlijke vijanden. Het duurzaam kweken wordt extra gegarandeerd door het  Planet Proof en Groenkeur certificaat. Dit keurmerk hanteert strenge regels voor het duurzaam kweken van bomen.

Snel en flexibel

Door jaarlijks te blijven investeren in ons machinepark zijn we in staat om snel en flexibel te werken. Hierdoor hebben we bijvoorbeeld de laadtijden flink kunnen verkorten zodat uw transporteur weer snel zijn weg kan vervolgen.